СВЕЌИЧКАТА ОГИ: Одиме на плажа! (С01Е04)Download videos:


📽️ Четврта епизода од "Свеќичката Оги"! Одиме на плажа, нуркаме и ја пееме песничката "Бебе ајкула"! 🏖️🦈🎵"Свеќичката Оги" e интерактивна детска серија на компанијата Дримленд, сопственик на познатиот ланец игротеки во Скопје. Серијата претставува комбинација од играна акција и цртан филм на македонски јазик. Во неа учиме бои, форми, бројки и букви преку забава, а пееме и детски песнички. 🌈 Ви благодариме што нѐ гледате! Ве молиме придружете ни се (Subscribe) на нашиот YouTube канал и активирајте ја иконата за известувања 🔔. На тој начин први ќе ги гледате авантурите на Свеќичката Оги и неговите другарчиња од Дримленд.Subscribe:Tags:
dora the explorer dreamland dreamland ig... drimlend drimlend igroteki kids songs pepa prase peppa pig svekickata ogi svekjichkata ogi svekjickata ogi


Angela Tabakovska
supeer ee
Home Tablet
Super e Ogi!
Marija Naumovska
Bravo za ova ..konecno nesto na mk
Mario Antonovski
Pozdravete ne vo video se vikame mario I maksim