Arilena Ara - NëntoriDownload videos:


Connect with her;YouTube: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------Music: Darko DimitrovLyrics: Lindon BerishaProduced by: Darko DimitrovLotët më janë tharëBuza mu bë varrDielli nuk më ngroh Dielli nuk më ngrohDhimbje sa një malZemra nuk ma falTy më nuk të shoh Ty më nuk të njoh(Ref) Mallkuar qoftë ky muaj që më la të vetme përgjithmonëNëntori , ma mori mua dashurinë e parë!Nuk e dua këtë muaj më në kalendar!Nëntori , ma mori , u shua dhe ky zjarr , nëntoriiiii..Ishin plot me zjarrMuajt n'kalendarKur ishim ne bashkë , sa ishim ne bashkëE lumtur duke qarëPas teje si e marrëGjithëve ua thashë , për ne të dy ua thashë(Ref) Mallkuar qoftë ky muaj që më la të vetme përgjithmonëNëntori , ma mori mua dashurinë e parëNuk e dua këtë muaj më në kalendarNëntori , ma mori , u shua dhe ky zjarrNuk e dua më ktë muaj, nuk e dua më ktë muaj, nëntori, nëntori, nëntoriiiii..(Bridge) Vitin më t'bukur shkatërroiVulën e hidhur shkaktoi Ky muaj i gjori, t'gjitha mi moriNë djall le të shkoiNëntoriiiiiii.....!(Ref) Nuk e dua këtë muaj, nuk e dua këtë muaj, nëntori ,ma mori, nëntori..Mallkuar qoftë ky muaj që më la të vetme përgjithmonëNëntori, ma mori mua dashurinë e parëNuk e dua këtë muaj, nuk e dua më ktë muajNëntori, nëntori, nëntoriiiiii..Tags:
2017 Albania Arilena Ara - Nëntori Eurovision Nëntori ara arilena arilenna ara song